En festlig färgglad potatisrätt som ändå är väldigt enkel att "slänga ihop". Det bästa är att man slipper många moment i köket. Allt på en plåt!
4 port
2 stora bakpotatisar
1 st palsternacka
1 st paprika
1 st gul lök
en näve färska champinjoner
1 st påse fryst majkolv i bit
flingsalt
svartpeppar
rapsolja
koka upp saltat vatten och lägg i majskolvarna några minuter. Tvätta och dela bakpotatisen i klyfter, skala palsternackan och dela i mindre bitar, lägg på en plåt med bakplåtspapper. Häll på olja, salt och peppar. In ugn 200 grader i ca 10 min. Dela paprikan, champinjoner och lök, lägg på plåten blanda. Lägg på majskolvarna. In i ugnen tills rotfrukterna är mjuka och grönsakerna fått fin färg (ca 10-15 min). Klart att servera!
2
Caina
Detta måste jag prova. Verkar gå väldigt snabbt och många goda grönskaker i .
Tackar för tippset !! Kramiz Mamma !!
Kommentera inlägget här:
Mmmmm :) Det var supergott!! tack för maten =)