Oststänger med dragon



Om man vill lyxa till soppan lite är detta ett perfekt tillbehör.
Smördegsstänger med parmesan och dragon. Väldigt enkla att göra om man köper färdig smördeg :)

Gör så här:

Kavla ut smördegsplattan lite, pensla på uppvispat ägg, strö sedan på riven parmesan, dragon och flingsalt. Skär i långa 6 långa remsor, skruva lite på dem innan de läggs på plåt med bakplåtspapper. Gräddas i ugn i 200 grader i ca 5-10 min.

1 Frida-Maria skriven

Det provar vi ikväll - passar ju m soppa en sån här ruggig dag tycker jag.

3 lovisa skriven

oh låter gott!

5 Annica skriven

ska prova det där i helgen. ;)

2 Maja skriven

gottis:)

4 Jimmie skriven

Tack så mycket för din kommentar och besök.

Oststänger är så otroligt gott och roligt att testa med olika sorters ost.

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: