-

Oststänger med dragon



Om man vill lyxa till soppan lite är detta ett perfekt tillbehör.
Smördegsstänger med parmesan och dragon. Väldigt enkla att göra om man köper färdig smördeg :)

Gör så här:

Kavla ut smördegsplattan lite, pensla på uppvispat ägg, strö sedan på riven parmesan, dragon och flingsalt. Skär i långa 6 långa remsor, skruva lite på dem innan de läggs på plåt med bakplåtspapper. Gräddas i ugn i 200 grader i ca 5-10 min.


Kommentarer
Postat av: Frida-Maria

Det provar vi ikväll - passar ju m soppa en sån här ruggig dag tycker jag.

2011-03-10 @ 11:09:49
Postat av: Maja

gottis:)

2011-03-10 @ 11:40:14
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: lovisa

oh låter gott!

2011-03-10 @ 11:42:46
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Jimmie

Tack så mycket för din kommentar och besök.

Oststänger är så otroligt gott och roligt att testa med olika sorters ost.

2011-03-10 @ 14:39:38
URL: http://varldensbastamatblogg.blogg.se/
Postat av: Annica

ska prova det där i helgen. ;)

2011-03-10 @ 15:24:22
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0