Riswok med kyckling


Överbliven ris? Denna rätt är perfekt, här kan man återanvända resterna.
Fungerar utmärkt med pasta istället för ris. 

3-4 port

3 st kycklingfiléer
smör
1 gul paprika
1 röd lök
1/4 zuccini
5 dl kokt ris
2 tsk kycklingfond
1,5 tsk curry
1 dl gröna ärtor
1 vitlöksklyfta
1 st tomat
salt, peppar
en näve gräslök

Strimla ner kycklingen och fräs i en stekpannan.
Dela zuccini, tomat, paprika och lök och blanda ner i kycklingen.
Tillsättt curry, pressad vitlök, kycklingfond, och gröna ärtor.
Därefter häller du ner det kokta riset, blir det för torrt tillsätt lite matolja.
Smaksätt med salt och svartpeppar.
Innan servering garnera med färsk hackad gräslök.




Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: