Panerad fisk till middag?





Egenpanerad fisk är godast. Vill tipsa er om ett ströbröd som ger en godare panering och ser trevligare ut.
Jag har tipsat om det förut, men det skadar inte att nämna det igen, har säkert fått en del nya läsare sedan dess.
Det heter panko och är ett asiatiskt ströbröd, man kan även använda det när man friterar om man vill ha en extra krispig yta. Har ni inte provat ströbrödet så gör det. Jag brukar först vända fisken i mjöl som är kryddat med salt och peppar, sedan i uppvispat ägg, därefter i ströbröd.
Stek gyllenbrun i smör & rapsolja.

1 ☆ m a l i n . skriven

Vad gott det ser ut! ッ

3 ☆ m a l i n . skriven

Vad gott det ser ut! ッ

2 mamma skriven

Ser så spröda o goda ut :)

4 André skriven

Ser goda och spröda ut.

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: