-

Panerad fisk till middag?





Egenpanerad fisk är godast. Vill tipsa er om ett ströbröd som ger en godare panering och ser trevligare ut.
Jag har tipsat om det förut, men det skadar inte att nämna det igen, har säkert fått en del nya läsare sedan dess.
Det heter panko och är ett asiatiskt ströbröd, man kan även använda det när man friterar om man vill ha en extra krispig yta. Har ni inte provat ströbrödet så gör det. Jag brukar först vända fisken i mjöl som är kryddat med salt och peppar, sedan i uppvispat ägg, därefter i ströbröd.
Stek gyllenbrun i smör & rapsolja.


Kommentarer
Postat av: ☆ m a l i n .

Vad gott det ser ut! ッ

2012-05-30 @ 21:30:15
URL: http://carlssonmalin.blogg.se/
Postat av: mamma

Ser så spröda o goda ut :)

2012-05-30 @ 21:32:06
Postat av: ☆ m a l i n .

Vad gott det ser ut! ッ

2012-05-30 @ 21:34:03
URL: http://carlssonmalin.blogg.se/
Postat av: André

Ser goda och spröda ut.

2012-05-30 @ 21:46:58





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0