Österlen!

Nu har vi kommit hem och landat efter vår lilla semetertripp ner till österlen. Vi börja med att besöka ystad djurpark. Har aldrig varit där tidigare, tyckte där var väldigt mysigt.
Där var både exotiska och bondgårsdjur, man kunde även bada där. Det var tur för vi hade en väldigt varm dag så det var skönt att svalka sig :) Algot som älskar djur och vatten, tyckte detta var toppen!




aningens svettiga backar, men såå vacker utsikt...



Eftersom vi var ute ganska sent och leta hotell, så var det fullbokat överallt inne i ystad där vi ville bo.
Vi hitta en liten lägenhet som var till uthyrning på blocket. Så fick det bli, centralt och bra.
Vi strosade runt i ystad hela kvällen, åt på restaugang och gick ner till småbåtshamnen, där satt vi på bryggan och njöt av solen och glass :)

Så mysigt att promenera bland gator och gränder, miljön är så vacker!




småbåtshamnen..


gott med glass :)

Onsdagen spenderades tillsammans med kusin med familj i tosselilla. Vi hade förköpt biljettter och det var tur det, för där var MYCKET folk. Vi spenderade hela dagen där. Tiden går fort när man har roligt!

Tack Jenny med fam för att vi "hänga" med er, det var en jätte trevlig dag!

Vi kommer absolut åka hit igen när Algot blivit äldre, då han har mer ut av tosselilla. 



Man blev som ett barn på nytt :)









1 Anna skriven

Österlen är gudomligt, ni verkar ha haft jättemysigt där. Kul att ni gillade djurparken, kan vara ett bra utflyktsmål för oss nästa sommar kanske då Agnes är lite äldre. Man ska ju inte glömma bort de ställena som ligger relativt nära. Hihi, Tosselilla... Jag har bilder på oss när vi är där med Söderpark, tror det var i femman eller sexan. Snacka om goa tider... ha de så gott! Kram

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: