Tikka Masala

Grymt god indisk kycklinggryta som jag verkligen kan rekommendera. Lätt och laga dessutom :)



10 port

Kycklingfilé 2 st påsar ( ca 2 kg )
creme fraiche 7 dl
kryddblandning tikka masala 2,5 st påsar
kycklingfond 2 msk
kokosmjölk 1 st burk (400ml)
150 g färska champinjoner
2 tsk salt
svartpeppar
700 g frysta wokgrönsaker

Skär kycklingen i mindre bitar, bryn i en gryta.
Dela champinjonerna och låt bryna med kycklingen.
Häll på kryddblandningen, kokosmjölken, creme fraiche.
Tillsätt kycklingfond och låt koka 5-10 min.
Häll i wokgrönsakerna och koka upp, salta och peppra
Klart, vi serverade med basmatiris, en god sallad och bröd

1 Carina skriven

Håller med ;) Den har jag också provat efter ditt recept ;) Mycket god !! Kramiz !!

2 emelie skriven

så smaskigt de såg ut. måste testa nångågn då vi ofta äter kyckling här hemma och ibland tryter fantasin.

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: