Kasslergratäng

Var sugen att prova på något nytt. Hitta en tapenade från Zeta, som innehöll karl-Johan svamp, champinjoner, soltorkade tomater & olivolja. Tapenaden, tillsammans med kassler, färska tomater, matlagningsgrädde lite riven ost blev VÄLDIGT GOTT!

Receptet knåpade jag ihop medans jag lagade den. Blev grymt gott, kommer anv mig av den tapenaden fler gånger!



4-5 port

600 g kassler
1 burk zeta tapenade funghi
2 st tomat
5 dl matlagningsgrädde
½ tsk salt
svartpeppar
2 msk maizenaredning
en näve riven ost

Skiva kasslern & tomaterna, lägg i en ugnssäker form.
Blanda grädde & tapenade, salt, peppar och maizenaredning i en skål, häll över kasslern.
Strö över riven ost, gratinera i ugn på 200 grader tills osten fått fin färg.


Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: