En god, lättlagad dessert. Pannacotta i två lager, en med vitchoklad och en med mjölkchoklad. Servera med färska bär, barnsligt gott :)
6 st portioner
3 dl grädde
50 g socker
100 g mjölkchoklad
1,5 st gelatinblad
Koka upp grädde och socker.
Lägg gelatinbladen i vatten.
Hacka chokladen. Smällt chokladen i grädden.
Lägg i gelatinbladen och blanda väl. Häll upp i portionsglas.
Ställ kallt i några timmar.
Till vitchokladpannacotta.
Gör likadant fast med vit choklad.
Häll ovanpå mjölkchokladpannacottan.
Ställ kallt i några timmar.
Vid servering, lägg på färska bär, pudra över florsocker.
NJUT! :)
Du kan tro att vi njöt i fulla drag! Tur vi åt och frossade i all god mat... För nu är det sjukstuga & maginfluensa för Johans del..på tur står väl jag.... men vitpepparkorn gör susen hoppas jag =)
Kram Mia