Kladdkaka, varför gör jag det så sällan? Snabbt att röra ihop, sköter sig sjlälv i ugnen och är ju så gott!
Tycker det är roligt att testa nya smakkombinationer så den här gången hackade jag ner dumlekoler och blandade i smeten. Det blev väldigt smarrigt, måste provas!

form ca 20 cm i diameter
2 ägg
3 dl socker
4 msk kakao
100 g smör
1 tsk vaniljsocker
1 1/2 dl vetemjöl
200 g dumlekolor
en nypa salt
Smöra och bröa formen.
Smällt smöret, rör ihop alla ingredienser,
tillsätt smöret. Hacka dumlekolorna grovt och blanda ner i smeten.
Häll upp i formen och grädda i ca 20 min på 175 grader.
Låt stå till sig i kylen i 2 timmar, ta sedan ut den i god tid innan servering.
Det låter riktigt gott! Ska absolut testa den :)