Pan pizza med GI-botten

 

Hemlagad pizza är ju så gott och jag gjorde en pizza med dinkelmjöl nu i helgen, supergod botten!!
Vetemjöl kan kasta sig i väggen! På min pizza hade jag hemmalagad tomatsås ( tomatkross, oregano, färsk basilika, basamicovinäger, socker, kalvfond, salt och peppar, låt koka länge för bästa smak och konsistens)
rökt skinka, riven ost, gröna oliver, gul lök, färska champinjoner och basilika.
 
 
en plåt pizzabotten

 

25 g jäst

2 1/2 dl ljummet vatten (37°)

2 msk rapsolja

1/2 tsk salt

6 - 7 dl dinkelmjöl

 

Rör ut jästen i vattnet, tillsätt olja och salt.

Blanda ner dinkelmjölet lite i taget.

Knåda degen till den blivit slät och låt jäsa under bakduk i 1 timme.

Klar att baka ut.

 

 

 
1 Anna skriven

Hej Madde! Den såg underbart god ut, får testa den och se hur många points det blir , måste testas. Det är alltid lika kul att se allt spännande och fint du gör inom matlagning/bak.ha det bra och njut av springer efter Majken!:)

3 Nasha skriven

Vilken fin och mysig blogg! :)

5 IDA Q KARLSSON skriven

Åh gud vilken härlig blogg!

7 Elin skriven

Mumsigt!

9 MiraochFelicia skriven

Åh ad gott! Älskar hemmagjord pizza! Bääst!

11 eliin skriven

åh, kommer absolut att testa detta receptet någon gång :)

13 magda skriven

fin blogg! allt bra? <3

2 Anna skriven

Menade springet....:)
Alice kommer på mer och mer saker man kan klättra upp på,vi mammor får bra vardagsmotion

4 Mamma skriven

Det ser gott ut MADDE :) kommer pappa gilla ❤kram

6 Karin O skriven

Ågud vad gott, nu blev jag hungrig:) Tack för inspon!

8 Amanda skriven

Å mums! :)

10 W I L M A S T E N L U N D - [Fotoblogg] skriven

så gott!! :)

12 Sara Ekman skriven

mums :)

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: